Můj deníček

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jen si se mnou hrál....

Já to nechápu...Včera jsme byli oba na brigádě a bylo to naprosto v pohodě... Teda ze začátku... (...)


Já to nechápu...Včera jsme byli oba na brigádě a bylo to naprosto v pohodě... Teda ze začátku... "Z" mi HO pořád dohazoval a začal mi řikat JEHO příjmením a taky řikal  třeba: "Pojď půjdeme najít tvýho manžela..."  

Byla to docela sranda...   Taky ON se ke mě choval moc mile a ochotně mi schoval kus melouna... Já jsem po něm totiž chtěla,aby mi nějakej ukrojil, že si ho koupim, a aby byl krásnej. No a ON mi řekl, ať jdu s nim a že si vyberu.... No a celej den na mě prostě byl tak milej až jsem si večer řikala: Super, mám vyhráno!!!!  

Ale opak je pravdou!   Když jsme tam po zavření sklízeli, tak ON šel ještě pomoct poklidit "Z" a když jsem kolem nich procházela, jako že se jdu už převlíc, tak mi řekl "Z", jestli jim můžu pomoct   a když jsem řekla, že oni to beze mně zvládnou, tak mi ON řekl, že to nezvládnozut. No a já jsem jim teda šla ještě pomoct!   

No a najednou ON nahlas zavolal na "Z": "Víš s kym jdu zejtra ven?" No a "Z" se samozřejmě zajmal s kym jde ven no a on řekl jméno nějaký holky.   Já to prostě nechápu, schválně mě donutil tam zůstat, aby mu to předemnou mohl říct!!!!   Schválně tam předemnou mluvil o někjaký holce a chtěl abych to slyšela...  . Chtěl mi prostě ublížit.    Chjooooooooo, já ho tam nesnáším!!!!!!!!!!!  


Deníček | stály odkaz

Komentáre

  1. myslim ze ano,
    xcel ti ublizit, lebo myslim ze je prilis jasne to co k nemu citis a nemoze sa tvarit ze to je ako predtym..jednoduxo sa tak uz ani nesprava..

    na druhej strane ho nemozes hned odsudit a zatratit..xalani su velakrat zvlastni..mozno xcel aby si ziarlila mozno ti naozaj xcel vedome ublizit(s cim zas az tak nesuhlasim) mozno xcel iba vediet ako budes reagovat..

    a este je tu moznost..no a co ma konkretne znamenat ze ide s nou von? ze ma rande, alebo idu len tak..ved to nie je koniec sveta, mozno si idu len pokecat a mozno sa uz poznaju dlhsie..

    spravaj sa neutralne akoby sa ta to ani netykalo, akoby ti bolo fuk vsetko co sa tyka jeho..a tym budes vitaz..uvidis:o)
    si viac silna ako si myslis
    publikované: 07.06.2005 15:28:46 | autor: blondie (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. jasně..
    že mi chtěl ublížit, jinej důvod v tom nevidim, není jinej důvod, proč mi to udělal...A včera mi to udělal zase, ale to napíšu později, teď už bohužel nemám čas...Asi v sobotu si najdu čas a všechno vám to vylíčím...
    publikované: 08.06.2005 21:48:31 | autor: jajajajenomja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014